Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van imPRESSive Print. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u met onderstaande voorwaarden akkoord te gaan en verantwoordelijk te zijn over uw daad van aankoop.

Verkoper

imPRESSive print is gevestigd op volgend adres :
Tuimelarestraat 7

8890 Moorslede
België

Ondernemingsnummer : BE0739838596

Prijzen 

Alle prijzen worden uitgedrukt in euro.
De prijzen gelden steeds per stuk tenzij anders vermeld.
Btw regime: .Kleine onderneming, onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk
De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn.

Aansprakelijkheid 

Alle artikelen die verkocht worden door imPRESSive Print worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven. Mocht er zich toch een fout voordoen, of afwijkende kleur zijn, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. (Ook de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier een invloed op)

Bestelling en betaling

Bij het bestellen van een artikel zal u een bevestigingsmail met betaaluitnodiging ontvangen.

Bestelde artikelen worden verzonden na ontvangst van het bedrag op onze rekening.

Leveringstermijn en verzending

Na ontvangst van de betaling wordt het artikel verzonden en zal u dit , indien het artikel voorradig is, binnen de week ontvangen.

Voor artikelen op bestelling geldt een leveringstermijn van ongeveer 4 weken na ontvangst betaling.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden indien door overmacht bovenvermelde termijnen niet kunnen worden nageleefd of een pakket verloren raakt bij het aangestelde koerierbedrijf.

Uw bestelling kan gratis afgehaald worden na afspraak bij ons te Moorslede. Bij bestellingen die niet afgehaald worden, dan wordt de vermelde verzendkost in rekening gebracht.

Ruilen en retourneren

Daar onze artikelen personaliseerbaar zijn, zijn dit volgens specificaties van de consument vervaardigde goederen waardoor het wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen niet geldt. Indien u twijfels heeft omtrent maat of kleur,contacteer ons vrijblijvend. op het e-mail adres info@impressiveprint.be of via de contactpagina.

Wij leveren enkel in België.

Garantie

Op aangekochte artikelen geldt de wettelijke garantietermijn van 2 jaar.
ImPRESSive Print kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die worden aangeboden op onze website.

Bij vragen, contacteer ons vrijblijvend op het e-mail adres info@impressiveprint.be of via de contactpagina..