Home » Textiel - (Werk)kledij - Promowear

Textiel - (Werk)kledij - Promowear

 

Wilt U iemand verrassen met een gepersonaliseerde t-shirt/trui...? Wilt U iemand een speciale boodschap overmaken?

Moet U op babyborrel en wilt U een UNIEK textielstuk cadeau doen?

Gepersonaliseerde beroepskleding? Alle werknemers hetzelfde logo op de T-shirts? Scholen, bedrijven of jeugdbewegingen die een bepaald imago willen uitstralen of herkenbaarheid belangrijk vinden, kunnen bij ons terecht om de beroepskleding, accessoires of outdoor-artikelen te laten personaliseren in elke gewenste kleur, en dit in een kwaliteit die intensief gebruik en vele wasbeurten overleeft.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Embleem of logo
  • Slogan of slagzin
  • Contactinformatie
  • Website
  • Boodschappen
  • ...

Wij kiezen voor transferdruk voor onze bedrukking. Transferdruk is de ideale oplossing die toelaat om betaalbaar te bedrukken in kleine oplagen. U kan op elk moment kledij bijbestellen en laten voorzien van uw tekst of logo.

Uw logo/tekst wordt tijdelijk op een transferpapier gedrukt, om daarna de transferprint op de gekozen kledij te persen onder hoge temperatuur. Tijdens het proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product. met een hittepers. Met dit proces zijn gedetailleerde onderdelen van de opdruk geen probleem. De prijs is afhankelijk van het aantal kleuren en de grootte van de opdruk.

Full-colour afbeeldingen kunnen op dezelfde manier gedrukt worden. Om transfers te maken, hebben wij uw logo in hoge resolutie nodig om dit zuiver te kunnen printen op het textiel.

Naast transferdruk, opteren we voor tekst - bedrukking van textiel door middel van flexodruk. Er is een groot kleurenpallet voorhanden voor de bedrukking van uw tekst!

 

Via onderstaande link kunt U onze catalogus raadplegen! Contacteer ons vrijblijvend met Uw vraag en wij geven U zeer snel een marktconforme en transparante prijsopgave!!!  Bij imPRESSive Print is er geen minimum oplage, zijn er geen dure opstartkosten en geen andere verborgen kosten! De prijs die U krijgt is de prijs die U betaalt!

 

Click hieronder voor onze catalogus:

Catalogus - onze merken

 

Voor meer info, contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina of via email