Onze catalogus - onze merken

 

 

Voor de personalisatie van kleding, hebben we gekozen voor een aantal betaalbare, doch kwaliteitsvolle merken. Het aangeboden gamma van de merken is zeer ruim (diverse lijnen, groot kleurenpallet, groot aanbod modellen).

 

Het voordeel van deze merken is dat onze leverancier deze snel kan leveren uit voorraad. We hebben gekozen voor merken die zich "laten bedrukken" en waarbij sommige lijnen zelfs speciaal ontworpen zijn voor bedrukking.

 

Via  Onze catalogus - onze merken vindt U alles wat wij U kunnen aanbieden.

 

Contacteer ons vrijblijvend met Uw vraag en wij geven U zeer snel een marktconforme en transparante prijsopgave!!!  Bij imPRESSive Print is er geen minimum oplage, zijn er geen dure opstartkosten en geen andere verborgen kosten! De prijs die U krijgt is de prijs die U betaalt!

 

Wij bedrukken enkel stukken die bij ons aangekocht zijn!

 

Voor meer info of prijsopgave kunt U ons vrijblijvend contacteren. We helpen U graag verder.

 

B&C Collection brengt leven in uw acties, promoties, designs en uniformen met een uitgebreid aanbod aan stijlen, van klassiek tot trendy. Een collectie van de hoogste kwaliteit, met het grootste kleurenaanbod. Al onze kledingstukken en onze kleuren zijn exclusief ontwikkeld voor een maximale impact en zichtbaarheid.

Onze inspiratie houdt niet op bij stijlen en kleuren. We zoeken voortdurend naar manieren om uw business te ondersteunen via doelgroepcommunicatie, op maat ontwikkelde hulpmiddelen en trendontwikkelingen die uw concurrentievermogen bevorderen.


RUSSELL
Sinds 1902 maakt Russell kleding en schrijft hij geschiedenis. Meer dan 115 jaar later is Russell uitgegroeid tot een van de bekendste merken voor opdrukkleding in de sector en we blijven dingen op de unieke manier van Russell doen. We zijn voortdurend bezig met innoveren, ontwikkelen en verfijnen van nieuwe producten en nieuwe manieren van werken met onze leveranciers, zakelijke partners en klanten.

Deze Russell-collectie voor 2019 is onze beste ooit; uitbreiding van het bereik van gevestigde favorieten en met innovatieve nieuwe stijlen die toonaangevend zijn op het gebied van kwaliteit, detail en printbaarheid.

Of het nu voor zaken, werk, vrije tijd of promotionele kleding is, Russell is de juiste keuze.


VOOR ELK DOEL
Fruit of the Loom is een van 's werelds meest erkende kledingmerken. Een merk dat mensen over de hele wereld kennen, liefhebben en vertrouwen. Een merk met meer dan 160 jaar ervaring en een lange geschiedenis van textiel van fabricagekwaliteit.