Home » Babyborrel / geboortegeschenken

Babyborrel - geboortegeschenken/kraamcadeau

 

 

Dekentjes, badjasjes,  beerdoeken, kleertjes en knuffels. Het zijn slechts enkele voorbeelden van een superleuk geboortegeschenk dat je bij imPRESSive Print kopen kan. Bekijk het ruime online assortiment geboortegeschenkjes.

Je zal zien dat je steeds een origineel geboortegeschenk kan kopen. Er zijn geschenken voor ieders budget.

U kunt naar eigen smaak en budget met verschillende stukken een mooi kraamcadeau samenstellen. Hulp nodig, aarzel niet om mij te contacteren!

We verkopen onder andere de produkten van de merken Funnies, VistaVie, Mushie, BIBS,... 

Funnies is in 1996 opgericht en is vanaf het begin direct een belangrijke speler op de markt.  Funnies produceert kwalitatief hoogwaardige  badtextiel, baby-artikelen, pluche knuffels en diverse accessoires. Funnies wordt verkocht bij de betere babyspeciaalzaken, geschenkwinkels, ...  ImPRESSive print hoort daarbij!

Het merk Vis Ta Vie is sinds 2007 trendsetter in de markt van doopartikelen, geboortegeschenken en bedankjes voor communie. VIS TA VIE ademt een onnavolgbare chique en klassevolle stijl uit, en volgt de trends in mode en decoratie op de voet. Op deze manier heeft u de keuze uit klassieke, ietwat chique collecties. Daarnaast kan u ook uw gading vinden in de ietwat meer flashy en trendy kleurtjes.

De vermelde prijzen zijn exclusief afwerking (vulling, bedrukking,,...) tenzij expliciet anders vermeld.

Iets specifieks in gedachten of een vraag... aarzel dan niet om ons te contacteren via :