Geboorte / Doopsuiker / Communie - BLANCO of AFGEWERKT !!!

Iedere fase in het leven kent zijn moment met bijhorende feestje! Denk maar aan de geboorte, de communie, huwelijk,...  Traditioneel worden de gasten bedankt met een gepersonaliseerd bedankje/geschenkje.

Geboorte

Geboortekaartjes en doopsuiker kiezen ... Hoe begin je eraan?

Rond de 6e zwangerschapsmaand is het ideale moment gekomen om een ​​afspraak te maken. We kunnen dan tijdig de nodige bestellingen plaatsen!

Wij werken met een aantal kwaliteitsvolle merken voor de aanlevering van geboortebedankjes en doopsuiker. Er is een brede waaier aan mogelijkheden zowel qua stijl, thema, bedrukkingstype,...

Onze werkwijze

Ik verwelkom jullie graag of kom graag bij U langs.  Samen zoeken we naar het doopsuiker dat het mooist aansluit bij het kaartje dat jullie hebben gekozen of voor ogen hebben.   We stemmen kaartjes (geboorte, borrel, bedanking,..) en doopsuiker altijd perfect op elkaar af.  Zo is alles 1 mooi geheel!

Liever een ontwerp op maat? Ook met uw eigen ideeën gaan we graag aan de slag.

Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Alle producten zijn verkrijgbaar via onze webshop.

Communie / Heilig Vormsel / Lentefeest

De eerste communie, Heilig Vormsel of Lentefeest zijn hele grote gebeurtenissen in het jonge leven van jullie kind. U wilt dan ook dat alles tot in de puntjes voorbereid is. Bij een communie komt héél wat kijken. Begin tijdig met Uw voorbereiding, zo bent U zeker van Uw reservaties zaal/benodigheden, kledij, uitnodigingen, vragen peter/meter, de bedankingsgeschenken, peter/meter geschenken,.....

Thema’s voor Uw communiefeest zijn meer dan ooit hip en trending in feestland. Brainstorm even samen met je communicantje welk thema hij/zij graag wil en trek dit thema door in heel Uw communiefeest. Haal inspiratie uit het favoriete dier of de favoriete hobby van je kind, maar ook enkele leuke kleurtinten kunnen het thema voor jouw communiefeest vormen! Of is hij of zij helemaal gek op dino’s of prinsessen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zo maakt U van dat te gekke feest ook nog eens een onvergetelijk communiefeest!

Of je nu oud, jong, groot of klein bent: geschenkjes vinden we stiekem allemaal heel erg leuk. Ontdek vlug welke mogelijkheden imPRESSive print te bieden heeft om een PERSOONLIJK UNIEK geschenkje voor U te maken.