Home » Relatiegeschenken » Praktische info

Relatiegeschenken bedrukken · Val op met een afdruk van je logo

Promotieproducten zijn geweldige marketingtools om naamsbekendheid te genereren. Print je logo erop en promoot je merk! Er is voor iedere gelegenheid een geschikt promotieartikel - Of je nu wilt opvallen op handelsbeurzen en evenementen, je klanten, partners of leveranciers een blijk van waardering wilt geven of je kantoor (en je collega’s!) met je merk wilt laten pronken.

Relatiegeschenken · De beste manier om je waardering te laten blijken

Het geven van relatiegeschenken is een van de oudste en meest effectieve manieren om je dankbaarheid te tonen aan je cliënten, partners, werknemers en zelfs managers! Neem een kijkje in ons assortiment bedrijfsgeschenken en vind het perfecte artikel om de juiste indruk achter te laten.

Wil je tegelijkertijd je waardering voor en toewijding aan het milieu laten blijken? Bekijk dan onze selectie milievriendelijke geschenken, gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. Bedrijfsgeschenken dragen ook bij aan het verbeteren van je merkperceptie, dus grijp deze kans aan om de juiste boodschap over je bedrijf uit te dragen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Embleem of logo
  • Slogan of slagzin
  • Contactinformatie
  • Website
  • Boodschappen
  • ...

Op onze website / webwinkel hebben we een selectie van produkten gepubliceerd. Hebt U een specifieke wens of voorwerp in gedachten, weet dan dat bij imPRESSive print tal van mogelijkheden zijn! 

De vermelde prijzen zijn per stuk en exclusief de gewenste bedrukking/logo/tekst (uitgevoerd in vinyldruk/transferdruk/flexodruk naargelang materie) tenzij expliciet anders vermeld.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat via: