Home » Realisaties » Realisaties

Benieuwd aan welke gevel dit geboortebord ergens zal pronken binnenkort?

Ik ben er redelijk zeker van dat het een jongen zal zijn ;-)

Tof om maken en creatief bezig te zijn, die geboorteborden!!!


Ook de corona crisis helpen we met imPRESSive print bestrijden.

 

Naast onze eigen huisstijl corona-key en handontsmetting, kunnen we ook Uw eigen logo voorzien op deze voorwerpen.

 

We zijn blij de handontsmettingen voor de thuisverpleging Katrien Verduyn en co uit Moorslede te mogen voorzien! Bij deze een applaus voor de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van onze zorgverleners!!!


Deze kinderschortjes zijn ook klaar voor levering. Kindjes proper houden met de gepersonaliseerde schortjes van imPRESSive print!!!!


Een gepersonaliseerde trui voor deze grote meid... altijd leuk een foto te krijgen en te zien dat de kids content zijn! 


Nog wat personalisatie van kraamcadeaukes.  We love it!


Deze stijlvolle kraamcadeaus zullen Rosie veel plezier bezorgen! Mooi en vooral leuk om te maken... Topcadeau en éen van mijn lievelingen...


Het veel gevraagde en populaire keramieken bloempotje wit in het metalen/houten rekje gepresenteerd. Leuke combinatie! 


Onze creaties moederdag 2020 gingen vlot de deur uit!

Hopelijk veel gelukkige mama's, moeties, moeders, mammies,... vandaag met een geschenk gemaakt door imPRESSive print!!!!

Merci voor het vertrouwen en hopelijk tot moederdag volgend jaar!


Ondertussen hebben we niet stilgezeten bij imPRESSive print. Een aantal leuke realisaties uitgevoerd met flexodruk.


Ondertussen nog een aantal leuke realisaties op textiel verwezenlijkt. Altijd leuk om te doen en een brede smile op het gezicht te kunnen toveren van onze klantjes!


Deze mooie "bagbase" rugzak werd door ons voorzien van het logo van de firma WeCare (car)Cleaning uit Moorslede. We wensen de gebruiker veel (werk)genot met zijn gepersonaliseerde rugzak!

Dank aan de firma WeCare (car)Cleaning in het vertrouwen in onze firma en hopen in de toekomst onze samenwerking verder te zetten!


Leuke rompertjes maken... perfect cadeau bij geboortebezoek / babyborrel. Kan naar hartelust / budget samengesteld en gecombineerd worden op onze webshop "gelegenheidsgeschenken" .

 


New delivery  "gepersonaliseerde vilten tassen" bij de firma  SRL - SORELLE  uit Roeselare (Rumbeke). De juwelen van SRL-SORELLE  vinden binnenkort in stijl hun weg naar de beurzen en andere verkoopsgelegenheden.

We danken de firma SRL-SORELLE voor het vertrouwen in onze onderneming en hopen op een verderzetting van onze samenwerking in de toekomst!


New "delivery workwear" bij de firma  BOEFERKE  uit Lendelede. Met  hun nieuwe outfits verzorgen ze graag de maaltijden  op al Uw feesten!

We danken de firma T BOEFERKE voor het vertrouwen in onze onderneming en hopen op een verderzetting van onze samenwerking in de toekomst!


Onlangs weer een paar klantjes gelukkig gemaakt met hun gepersonaliseerde kledij. Altijd leuk om doen en natuurlijk ook om krijgen... 


New "delivery workwear" bij de firma Algemene electriciteit/poort automatisatie DEGELS TECHNICK  uit Zonnebeke.

We danken de firma DEGELS TECHNICK voor het vertrouwen in onze onderneming en hopen op een verderzetting van onze samenwerking in de toekomst!


New "delivery workwear" bij de firma WE CARE CAR CLEANING  uit Moorslede.

We danken de firma WE CARE Car Cleaning voor het vertrouwen in onze onderneming en hopen op een verderzetting van onze samenwerking in de toekomst!