Home » Drukwerk - Geboortekaartjes » Geboortekaartjes Bellarto

Geboortekaartjes Bellarto

De meest originele geboortekaartjes speciaal voor jou gemaakt

Belarto ontwerpen zijn niet zomaar geboortekaartjes. Elk kaartje is uniek: in vorm, in kleur en in techniek. Kies een basisdesign en bewerk dat tot een hoogstpersoonlijk ontwerp. Alle stijlen en designs zijn aanwezig in het gamma: van hippe en trendy geboortekaartjes, stoere en klassieke geboortekaartjes tot originele geboortekaartjes met foto. 

Maak je geboortekaartjes helemaal naar wens

Je kunt binnen ons ruime assortiment  zoeken. Heb je het kaartje van je dromen gevonden? Dan kun je op een heel eenvoudige manier de tekst op de voorkant aanpassen of een mooie foto toevoegen. Daarnaast kun je de binnenkant vullen met tekst in verschillende lettertypes en kleuren. Het is ook mogelijk om het kaartje te versieren met speciale babydecoraties zoals een blauw lintje, een applicatie van een giraffe of een sluitzegel met een kroontje. Op deze manier maak je dus een heel persoonlijk geboortekaartje die je nergens anders vindt.

Bestel de geboortekaartjes gemakkelijk online

Online bestellen gaat eenvoudig.  Uiteraard worden de geboortekaartjes pas gedrukt als alles naar wens is en je de proefdruk hebt goedgekeurd. In overleg wordt een aflevermethode en tijdstip bepaald.  Het is maar net wat jij handig vindt!

Jongetje of meisje?

Misschien weet je van tevoren nog niet het geslacht van de baby. In dat geval kun je zowel een  kaartje voor een jongen als voor een meisje ontwerpen.  Is de kleine geboren? Geef de definitieve gegevens dan zo snel mogelijk door.  Je betaalt voor deze service geen extra kosten.