Home » Drukwerk - Geboortekaartjes

Drukwerk - Geboortekaartjes

HOE GAAN WIJ TE WERK?

 

Naast onze webshop , waar de kaartjes online te bestellen zijn, beschikken wij ook over de fysieke inkijkboeken van de merken in ons aanbod. We hebben op de webshop de kaartjes netjes per merk (Bellarto - Buromac) gesorteerd!!!

 

Na een eenvoudig contact met ons via de contactpagina / telefoon of email, maken wij graag een afspraak met U (hetzij bij ons hetzij bij U thuis in Uw vertrouwde omgeving) om in alle rust een persoonlijk gesprek te voeren. In het gesprek gaan we na welke Uw verlangens en wensen zijn om U zo te begeleiden in de juiste keuze van het kaartje en het gepaste drukwerk. Kiest U ook voor de geboorte geschenkjes bij ons, dan zorgen we ervoor dat beiden perfect op elkaar afgestemd zijn!

 

Ligt het ontwerp vast of kies je een illustratie uit onze collectie kaarten? Geef dan naast het type kaartje ook alle geboortegegevens door. Eens alle details besproken zijn, kan het geboortekaartje naar de drukker.

 

Na de bevalling volstaat één sms of telefoontje (met de datum en het gewicht van de pasgeborene) naar onze "geboortetelefoon" om het drukproces in gang te zetten. De volgende dag kan de kersverse vader de kaartjes ophalen hetzij bezorgen we deze, naar gelang de vooraf duidelijk gemaakte afspraken!
 
 Stapsgewijs uitgelegd:

 

 1. Je kiest uw kaartje uit onze online collecties  hetzij via een persoonlijk contact bespreken en begeleiden we uw zoektocht

2. Bij de bestelling sturen we U een formulier waarop je alle praktische informatie rond de geboorte kan invullen (bv. naam van het ziekenhuis, de locatie van de geboortelijst, het gewenste aantal geboortekaartjes …).

3. Je betaalt een voorschot op uw bestelling.

4. Via mail ontvang je een digitale drukproef waarop je alles kan controleren en nalezen.

5. Na goedkeuring van de digitale drukproef ontvang je een fysieke drukproef in de bus.

6. U regelt de betaling van het resterende bedrag.

7. Op de dag van de geboorte volstaat één telefoontje / sms met de nodige gegevens (gewicht, lengte …) op onze geboorte-telefoon

8. De volgende werkdag kan je de geboortekaartjes ophalen, of sturen we ze op.

 

Voor meer info, contacteer ons via de contactpagina of email info@impressiveprint.be