Praktische info

Geboorte

Geboortekaartjes en doopsuiker kiezen ... Hoe begin je eraan?

Rond de 6e zwangerschapsmaand is het ideale moment gekomen om een ​​afspraak te maken. We kunnen dan tijdig de nodige bestellingen plaatsen!

Wij werken met een aantal kwaliteitsvolle merken voor de aanlevering van geboortebedankjes en doopsuiker. Er is een brede waaier aan mogelijkheden zowel qua stijl, thema, bedrukkingstype,...

Zoete bedankjes

Doopsuikerdoosjes zijn mooi af te werken met opdruk of met een sticker, je vult ze met lekkers naar keuze. Let wel op wanneer je kartonnen doosjes met snoepjes zou willen vullen. Dat kan perfect, maar de snoepjes moeten altijd eerst in een snoepzakje verpakt worden, anders drogen ze uit. Geef je liever geen doosje, dan kan je gaan voor snoep of  het populaire  mini chocopotje/confituurpotje met aangepast etiket!

Nuttige bedankjes

De laatste jaren zien we een serieuze opmars van de nuttige bedankjes zoals  zeepflesjes met naamopdruk, een zakspiegeltje, lippenbalsem, een flesopener, een theelichtje ... bedankjes die - naast erg leuk - ook nog eens erg bruikbaar zijn en dus niet zomaar achteloos weggegooid worden na het feest. 

Bedankjes voor de kinderen

Voor hen kan je  snoepjes voorzien, of je kan gaan voor een speelgoedje met naamopdruk zoals een flesje bellenblazer (leuk!), een kleursetje, een jojo, ...

Onze werkwijze

Ik verwelkom jullie graag of kom graag bij U langs.  Samen zoeken we naar het doopsuiker dat het mooist aansluit bij het kaartje dat jullie hebben gekozen of voor ogen hebben.   We stemmen kaartjes (geboorte, borrel, bedanking,..) en doopsuiker altijd perfect op elkaar af.  Zo is alles 1 mooi geheel!

Liever een ontwerp op maat? Ook met uw eigen ideeën gaan we graag aan de slag.

Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Alle producten zijn verkrijgbaar via onze webshop. 

 

Peter/Meter

Omdat het peter-meterschap ook niet ongemerkt mag voorbijgaan bij deze belangrijke gebeurtenis, kunnen wij U bijstaan in de zoektocht naar een origineel "peter/metervraag geschenk" en leuk aandenken voor de peter en/of de meter!

 Bij imPRESSive print aankloppen is daarbij een uitstekend idee!

 

In onze webshop/pagina's vindt U een aantal van onze produkten opgedeeld in rubrieken. De vermelde prijzen zijn exclusief inhoud/afwerking tenzij expliciet anders vermeld.

We staan graag in voor een afwerking naar wens van de client. Voor de juiste prijsopgave , neem contact met ons via  onze contactpagina of mail ons info@impressiveprint.be 

 

Graag tot binnenkort!

Nele